Menu

SKYFLY bruiloft DJ shows

Oude Boekeloseweg 9 Hengelo
www.skyfly.nl

SKYFLY de bruiloft DJ van Nederland!

Een perfect huwelijksfeest. Met precies de sfeer en muziek die jullie willen. SKYFLY zorgt ervoor. Alles verloopt volgens jullie persoonlijke wensen. Welke muziek zouden jullie willen horen? En willen jullie een openingsdans? Wel of geen verzoeknummers? Ook het volume van de muziek bepalen jullie zelf.


Meerdere allround bruiloft DJ's

Wij beschikken over meerdere ervaren allround bruiloft DJ's. Na het doorspreken van jullie feestavond boeken wij de meest passende bruiloft DJ. We letten natuurlijk op jullie muziekkeuze, maar ook op de stijl zoals jullie die wensen.
 

Muziek voor jong en oud

Onze DJ's hebben ruime ervaring met huwelijksfeesten en voelen de wensen van de gasten feilloos aan. Vanzelfsprekend beheerst de DJ alle muziekstijlen, voor jong en oud. Zo ontstaat de juiste sfeer en interactie met het publiek. 
SKYFLY bruiloft DJ shows
Keurmerk Trouwen NTBO Winnaar Dutch Wedding Award Bruiloft DJ's Muziek tijdens ceremonie Live entertainment
Placeholder
Social image

SKYFLY bruiloft DJ shows

Zondag aanstaande is het weer zover, de Open Toptrouwlocatie Route. Onze DJ's en shows staan op diverse plaatsen in Nederland. Komen jullie ook vast de sfeer proeven? Landgoed de Salentein, Landgoed Te Werve, Kasteel Doorwerth, Hotel Marquette Heemskerk, Oranjerie Groot Warnsborn In Arnhem, Kasteel Heeswijk, Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe, Hunting Lodge Restaurant The

2 dagen geleden
Social image

SKYFLY bruiloft DJ shows

Wij feliciteren De Vertrekhal & Landgoed Hotel & Restaurant Groot Warnsborn met de status: “best beoordeelde feestlocatie!”

3 weken geleden