Menu

SKYFLY bruiloft DJ shows

Oude Boekeloseweg 9 Hengelo
www.skyfly.nl

SKYFLY de bruiloft DJ van Nederland!

Een perfect huwelijksfeest. Met precies de sfeer en muziek die jullie willen. SKYFLY zorgt ervoor. Alles verloopt volgens jullie persoonlijke wensen. Welke muziek zouden jullie willen horen? En willen jullie een openingsdans? Wel of geen verzoeknummers? Ook het volume van de muziek bepalen jullie zelf.


Meerdere allround bruiloft DJ's

Wij beschikken over meerdere ervaren allround bruiloft DJ's. Na het doorspreken van jullie feestavond boeken wij de meest passende bruiloft DJ. We letten natuurlijk op jullie muziekkeuze, maar ook op de stijl zoals jullie die wensen.
 

Muziek voor jong en oud

Onze DJ's hebben ruime ervaring met huwelijksfeesten en voelen de wensen van de gasten feilloos aan. Vanzelfsprekend beheerst de DJ alle muziekstijlen, voor jong en oud. Zo ontstaat de juiste sfeer en interactie met het publiek. 
SKYFLY bruiloft DJ shows
Keurmerk Trouwen NTBO Winnaar Dutch Wedding Award Bruiloft DJ's Muziek tijdens ceremonie Live entertainment
Placeholder
Social image

SKYFLY bruiloft DJ shows

🥰 OPENINGSDANS 🥰 Willen jullie als bruidspaar de dansvloer openen met een goede openingsdans ❤️? Wij kunnen jullie daarbij helpen. Een aantal van onze DJ's kunnen een mix in elkaar zetten met nummers die jullie zelf willen 🎧... Mogen wij jullie feest verzorgen en willen jullie ook zo'n mix laten maken? Laat het ons weten, dan gaan we er met elkaar voor zorgen dat het een spetterende opening wordt 😍! #SKYFLY #DJ #bruiloft #entertainment #huwelijk #trouwen #openingsdans #opening #trouwfeest

1 dag geleden
Social image

SKYFLY bruiloft DJ shows

Trouwplannen? Met een eigen tintje 😍? Steeds meer bruidsparen geven een thema aan hun trouwdag: Winter - Disney - Festival - Kerst - Glitter en Glamour 💎... Op deze manier wordt het jullie persoonlijke en unieke trouwdag. SKYFLY kan hierbij helpen door middel van Special Effects en schitterende opties 🎉! Zitten jullie hieraan te denken en kunnen wij jullie daarbij ondersteunen, kom bij ons langs om alles met elkaar door te spreken. Lijkt ons hartstikke leuk 💗! #huwelijk #trouwen #special #bruiloft #themabruiloft #trouwfeest #bruiloftinspiratie

2 dagen geleden