Menu

SKYFLY bruiloft DJ shows

Oude Boekeloseweg 9 Hengelo
www.skyfly.nl

SKYFLY de bruiloft DJ van Nederland!

Een perfect huwelijksfeest. Met precies de sfeer en muziek die jullie willen. SKYFLY zorgt ervoor. Alles verloopt volgens jullie persoonlijke wensen. Welke muziek zouden jullie willen horen? En willen jullie een openingsdans? Wel of geen verzoeknummers? Ook het volume van de muziek bepalen jullie zelf.


Meerdere allround bruiloft DJ's

Wij beschikken over meerdere ervaren allround bruiloft DJ's. Na het doorspreken van jullie feestavond boeken wij de meest passende bruiloft DJ. We letten natuurlijk op jullie muziekkeuze, maar ook op de stijl zoals jullie die wensen.
 

Muziek voor jong en oud

Onze DJ's hebben ruime ervaring met huwelijksfeesten en voelen de wensen van de gasten feilloos aan. Vanzelfsprekend beheerst de DJ alle muziekstijlen, voor jong en oud. Zo ontstaat de juiste sfeer en interactie met het publiek. 
SKYFLY bruiloft DJ shows
Keurmerk Trouwen NTBO Winnaar Dutch Wedding Award Bruiloft DJ's Muziek tijdens ceremonie Live entertainment
Placeholder
Social image

SKYFLY bruiloft DJ shows

Prijzen winnen, een toffe feestavond en een exclusieve prè wedding party! Dat is Weddingday Sensation!❤️🥂 Ga jij binnenkort trouwen, dan mag je dit event zeker niet missen. Je maakt kans op hele grote prijzen en leert de leukste leveranciers in de trouwbranche kennen👰 Natuurlijk zijn wij er weer bij! Datum: Zaterdag 16 februari Locatie: Viersprong in 's-Gravenzande Wil jij gratis naar dit toffe event? Stuur ons dan een privébericht en ontvang van ons een code voor GRATIS toegang! #weddingdaysensation #16februari

1 dag geleden
Social image

SKYFLY bruiloft DJ shows

YES! Er staat weer een superleuk trouwevent van Wishes and Weddings op de planning. Dit keer in Breda bij de prachtige trouwlocatie Hotel Nassau Breda😍 Op deze dag ontvang je veel persoonlijke tips, trouwinspiratie en handige adviezen van verschillende trouwspecialisten👰 Natuurlijk zijn wij er bij. Nu jij nog! Meld je hier aan: https://buff.ly/2FkLHSS #trouwevent #bruiloftinspiratie

5 dagen geleden