Menu

SKYFLY bruiloft DJ shows

Oude Boekeloseweg 9 Hengelo
www.skyfly.nl

SKYFLY de bruiloft DJ van Nederland!

Een perfect huwelijksfeest. Met precies de sfeer en muziek die jullie willen. SKYFLY zorgt ervoor. Alles verloopt volgens jullie persoonlijke wensen. Welke muziek zouden jullie willen horen? En willen jullie een openingsdans? Wel of geen verzoeknummers? Ook het volume van de muziek bepalen jullie zelf.


Meerdere allround bruiloft DJ's

Wij beschikken over meerdere ervaren allround bruiloft DJ's. Na het doorspreken van jullie feestavond boeken wij de meest passende bruiloft DJ. We letten natuurlijk op jullie muziekkeuze, maar ook op de stijl zoals jullie die wensen.
 

Muziek voor jong en oud

Onze DJ's hebben ruime ervaring met huwelijksfeesten en voelen de wensen van de gasten feilloos aan. Vanzelfsprekend beheerst de DJ alle muziekstijlen, voor jong en oud. Zo ontstaat de juiste sfeer en interactie met het publiek. 
SKYFLY bruiloft DJ shows
Keurmerk Trouwen NTBO Winnaar Dutch Wedding Award Bruiloft DJ's Muziek tijdens ceremonie Live entertainment
Placeholder
Social image

SKYFLY bruiloft DJ shows

Nieuwe aanmeldingen 🎧 ! Een tijdje geleden hebben we een oproep geplaatst voor 'nieuwe DJ's'. Super dat er zoveel enthousiaste mensen op hebben gereageerd! Wij willen ze welkom heten binnen de groep 🍾 ... TOP! Op naar mooie feestjes, bruiloften, verjaardagen en jubilea 🎉 . Zet hem op! #SKYFLY #DJ #feestje #verjaardag #bruiloft #entertainment #huwelijk #trouwen #huwelijksdj #opening #jubilea #dansen

1 dag geleden
Social image

SKYFLY bruiloft DJ shows

☀️ Trouwen in Spanje ☀️ Heb je net als veel stellen plannen om je bruiloft in Spanje te houden? Het organiseren van een huwelijksfeest in Spanje is iets gecompliceerder dan in Nederland. Daarom is het goed om te weten dat SKYFLY veel ervaring heeft met het verzorgen van geluid en aankleding op bruiloften in Spanje. Net als we in Nederland voor je kunnen doen, creëren we de sfeer die jij wilt. Onze DJ-shows zijn een plaatje ❤️ . De DJ en andere professionals lopen er verzorgd bij, in de stijl van je feest. En als je dat wilt vullen we de avond aan met live muziek en extra sfeer-elementen die de feestvreugde tot een maximum verhogen. Zo zorgen we samen voor een gouden randje om je Spaanse bruiloftsfeest 🥂 . #SKYFLY #DJ #feestje #buitenland #bruiloft #entertainment #huwelijk #trouwen #huwelijksdj #huwelijksdag #Spanje #opening #trouwfeest #bruiloftsfeest #dansen

4 dagen geleden