Menu

SKYFLY bruiloft DJ shows

Oude Boekeloseweg 9 Hengelo
www.skyfly.nl

SKYFLY de bruiloft DJ van Nederland!

Een perfect huwelijksfeest. Met precies de sfeer en muziek die jullie willen. SKYFLY zorgt ervoor. Alles verloopt volgens jullie persoonlijke wensen. Welke muziek zouden jullie willen horen? En willen jullie een openingsdans? Wel of geen verzoeknummers? Ook het volume van de muziek bepalen jullie zelf.


Meerdere allround bruiloft DJ's

Wij beschikken over meerdere ervaren allround bruiloft DJ's. Na het doorspreken van jullie feestavond boeken wij de meest passende bruiloft DJ. We letten natuurlijk op jullie muziekkeuze, maar ook op de stijl zoals jullie die wensen.
 

Muziek voor jong en oud

Onze DJ's hebben ruime ervaring met huwelijksfeesten en voelen de wensen van de gasten feilloos aan. Vanzelfsprekend beheerst de DJ alle muziekstijlen, voor jong en oud. Zo ontstaat de juiste sfeer en interactie met het publiek. 
SKYFLY bruiloft DJ shows
Keurmerk Trouwen NTBO Winnaar Dutch Wedding Award Bruiloft DJ's Muziek tijdens ceremonie Live entertainment
Placeholder
Social image

SKYFLY bruiloft DJ shows

Donderdag 29 november is het zo ver; de Honeymoon Shop Masterclass😊! Meld je GRATIS aan voor dé leukste avond in voorbereiding van jouw huwelijk! Maak kans op maar liefst €500,- CASH BACK en laat je verwennen door onze trouwspecialisten! Meld je hier aan 👉 https://buff.ly/2yXdeVH

15 uur geleden
Social image

SKYFLY bruiloft DJ shows

Op zoek naar dé perfecte trouwjurk? Kom dan maandag 26 en dinsdag 27 november (vanaf 19:00) naar de Bruidsmodeshow van Très Chic Bruidsmode👰! Mannequins showen hier alvast trouwjurken van de collectie 2019! En heb jij een eigen ontwerp in gedachten? Laat dan jouw droomjurk vrijblijvend schetsen door de designer😱! LOCATIE: Eeftinkstraat 2 in Hengevelde Meld je hier aan: https://buff.ly/2zLt9XM #bruidsjurken #bruidmodeshow

1 dag geleden