Menu

SKYFLY we are entertainment

Pieter Zeemanweg 47 Dordrecht
www.skyfly.nl

SKYFLY de bruiloft DJ van Nederland!

Een perfect huwelijksfeest. Met precies de sfeer en muziek die jullie willen. SKYFLY zorgt ervoor. Alles verloopt volgens jullie persoonlijke wensen. Welke muziek zouden jullie willen horen? En willen jullie een openingsdans? Wel of geen verzoeknummers? Ook het volume van de muziek bepalen jullie zelf.


Meerdere allround bruiloft DJ's

Wij beschikken over meerdere ervaren allround bruiloft DJ's. Na het doorspreken van jullie feestavond boeken wij de meest passende bruiloft DJ. We letten natuurlijk op jullie muziekkeuze, maar ook op de stijl zoals jullie die wensen.
 

Muziek voor jong en oud

Onze DJ's hebben ruime ervaring met huwelijksfeesten en voelen de wensen van de gasten feilloos aan. Vanzelfsprekend beheerst de DJ alle muziekstijlen, voor jong en oud. Zo ontstaat de juiste sfeer en interactie met het publiek. 
SKYFLY we are entertainment
Keurmerk Trouwen NTBO Winnaar Dutch Wedding Award Bruiloft DJ's Muziek tijdens ceremonie Live entertainment
Placeholder
Social image

SKYFLY we are entertainment

Super leuk dat dit voorbijkomt. "SKYFLY Drive-in Shows" we are entertainment ๐ŸŽ‰ #SKYFLY #DJ #entertainment #muziek #sfeer #dansen #trouwdagnl

2 jaren geleden
Social image

SKYFLY we are entertainment

Wij gaan graag met het bruidspaar aan tafel voor een persoonlijk en gezellig kennismakingsgesprek. Zo hebben we van elkaar ook het gezicht erbij ๐Ÿ™‹๐Ÿผ ๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ Wij proberen ieder bruidspaar altijd iets leuks te geven! De afgelopen week hebben veel bruidsparen blij mogen maken met het Bruid en Bruidegom Magazine pakket. Heel leuk om te zien hoe enthousiast hierop wordt gereageerd โค๏ธ Wat hebben wij toch een leuke job ๐Ÿ˜ #SKYFLY #kennismaken #bruidspaar #trouwen #gift #cadeu #gesprek #afspraak #bruiloft #wensen #voorbereidingen

2 jaren geleden