Menu

Superbruiloft.nl

De Finne 4 Langezwaag
www.superbruiloft.nl

Jullie eigen superbruiloft

Met onze fantastische bruiloftshows en ervaren DJ's wordt iedere bruiloft een absolute superbruiloft!
Onze DJ's hebben allemaal ruime ervaring als Bruiloft DJ en weten daardoor precies hoe ze een dansvloer vol krijgen en vooral ook vol houden.
 

Flexibele en sfeervolle bruiloftshows

Alle shows van SuperBruiloft.nl zijn flexibel en dus eenvoudig aan te passen aan jullie feestlocatie en gezelschap. Met LED verlichting kunnen we de zaal of locatie onderdeel maken van de gehele show. Een prachtige white-wash of lounge wedding dj-booth met LED verlichting maakt het geheel compleet. Bezoek onze website om een indruk te krijgen van onze bijzondere bruiloftshows.
 

Professionele foto's

Tijdens de gehele show maken we niet alleen foto's van het feest en de show, maar ook van de  arriverende gasten, de felicitaties en de eventuele openingsdans. Deze professionele foto's krijgen jullie als bruidspaar van ons aangeboden. Dit is een onderdeel van iedere show!
 

Fotobooth

Om de feeststemming nog meer te vergroten kunnen we ook voor een leuk fotohoekje zorgen. Deze mobiele fotostudio is professioneel belicht en de feestelijke atributen zorgen voor te gekke foto's, waar jullie nog lang met weemoed naar terug zullen kijken.
Superbruiloft.nl
Unieke weddingshows Lichteffecten Ervaren DJ's Professionele feestfoto's Te gekke fotobooth!
Placeholder
Social image

Superbruiloft.nl

1 dag geleden
Social image

Superbruiloft.nl

Stel je voor.. Je hebt tien informatiebrochures doorgespit, maar vind je nog niet wat je wilt. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Alleen een DJ, DJ met livemuziek combineren, een band of toch een DJ met saxofonist? Dan zou het fijn zijn dat er personen met ervaring je hierin kunnen helpen. Vraag gerust naar alle onze mogelijkheden! Bel nu ‭06 50 87 46 92 of stuur een e-mail naar info@superbruiloft.nl

2 dagen geleden