Menu

Theehuis Dennenoord

Vasserweg 37 Nutter
www.theehuisdennenoord.nl

Trouwen in Theehuis Dennenoord

Theehuis Dennenoord, een officiële trouwlocatie in Nutter. Theehuis Dennenoord is een unieke locatie voor een intieme en ongedwongen bruiloft. Met The Barn beschikken we over een sfeervol restaurant voorzien van een prachtige veranda met uitzicht over het Twentse landschap.
 

De mooiste dag van je leven

Jullie trouwdag moet de mooiste dag van jullie leven worden. Een dag waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is; de huwelijkskaart, de bruidsjurk, het bruidsboeket, het trouwvervoer, de trouwreportage en natuurlijk de gelegenheid waar het feest gevierd gaat worden.


Het zal jullie aan niets ontbreken

Theehuis Dennenoord is een schitterende locatie welke bij uitstek geschikt en gespecialiseerd is in het verzorgen van trouwerijen. Onze ruime ervaring, gastvrijheid, smakelijke keuken en vooral de sfeervolle ambiance staan garant voor een perfect verzorgde trouwdag, waarbij het jullie aan niets zal ontbreken.
 

Vakantiehuisjes

Naast Theehuis Dennenoord vind je op het erf ook een aantal vakantiehuisjes. Een kleinschalig vakantiepark waar je samen met je gasten kunt blijven overnachten. Wij beschikken over een viertal vakantiehuisjes voor twee personen en drie houten huisjes voor zes personen.


Neem gerust contact met ons op

Bij Theehuis Dennenoord is een huwelijk niet standaard, maar op maat en naar jullie eigen wensen. Wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag een onvergetelijke dag wordt. Bel ons of vul het formulier in voor meer informatie!
Theehuis Dennenoord
Officiële trouwlocatie Buiten trouwen Sfeervol restaurant Huwelijksfeest Smakelijke keuken Gastvrijheid Ruime ervaring Bruiloft op maat
Placeholder
Social image

Theehuis Dennenoord

❤🌻Zondag 12 Mei is het Moederdag🌻❤ Verwen je allerliefste moeder met een speciale Moederdag High Tea of Afternoon Tea! 💗🌸🌷☀🍰🎂🍿🥂 🎁Tip!! Voor te gekke Moederdag-cadeaus kun je terecht bij ons in The Shop🛍 #theehuisdennenoord #thee #moederdag #mothersarethebest #hightea #bunzlau #shoppen #liefde

6 dagen geleden
Social image

Theehuis Dennenoord

De 🌞is weer gaan schijnen, dus is het tijd voor 🐰🥚PASEN 🐰🥚 ook dit jaar hebben we weer een heerlijk “EASTER HIGH TEA” voor u samengesteld😍 nog geen plannen? Reserveer dan gauw!! Tot dan🥚🐰🌸🌻💐🌞

1 week geleden