Menu

Très Chic Bruidsmode

Eeftinkstraat 2 Hengevelde
www.treschic-bruidsmode.nl

De grootste bruidsmodespeciaalzaak van Twente

Onze schitterende en zeer ruime etalage in Hengevelde met tientallen trouwjurken is vanaf de weg goed te zien. "We bieden de complete bruidslook. Van bruidsjurken in alle maten. Met maar liefst vijf labels bieden wij een ongekend ruime collectie van jong en trendy, romantisch of klassiek tot semi-couturelijn. Maar waar we echt trots op zijn, is dat we telkens complimenten krijgen over onze persoonlijke aandacht. Het blijft ons doel om voor iedere bruid de perfecte bruidsjurk te maken, om samen met haar ook echt de dag van haar leven te realiseren".

Très Chic Bruidsmode levert maatwerk

Het is ook mogelijk om uw eigen ideeën of ontwerp bij ons uit te voeren. Elke trouwjurk van Très Chic Bruidsmode is maatwerk en wordt met grote precisie en liefde gemaakt. Wij reizen dan ook de wereld rond om de meest unieke designs, de fijnste stoffen en bijzondere accessoires naar Hengevelde te halen.
 

Jarenlange ervaring in het adviseren van bruiden

De bruidsstylistes van Très Chic Bruidsmode hebben jarenlange ervaring in het adviseren van aanstaande bruiden. Ze beoefenen hun vak vol passie. Naast creatieve adviezen wordt er vooral geluisterd naar jouw wensen. Het gaat immers om jou. Jij moet straks een bruidsjurk dragen die op het lijf geschreven is en jouw persoonlijkheid volledig onderstreept.
 

Persoonlijke bruidsstyliste

Samen met degenen die je vergezellen, word je ontvangen in onze gezellige tearoom. Even relaxen voordat het 'echte werk' begint! Vervolgens brengt jouw persoonlijke bruidsstyliste je naar de prachtige collectieruimte. Daar krijg je een goede indruk van de mogelijkheden en kan je een eerste keus maken van trouwjurken die je wilt passen. De bruidsstyliste, die gedurende de hele sessie jouw persoonlijke adviseuse is, zal je daarbij adviseren. Met de bruidsjaponnen van je eerste keus ga je vervolgens samen met de styliste en je gezelschap naar een van onze bruidspaskamers. Hier kun je in volledige privacy de keus voor de trouwjurk van je dromen maken. Daarvoor nemen we ruim de tijd om een beeld te krijgen van je wensen en ideeën. Nadat de keuze is gemaakt, wordt jouw creatie speciaal voor jou vervaardigd. Jouw persoonlijke bruidsstyliste begeleidt je gedurende het hele traject.

We ontmoeten je graag bij Très Chic Bruidsmode!
Très Chic Bruidsmode
Gekleurde trouwjurken Gelegenheidskleding Korte trouwjurken Eigen atelier Maatwerk Persoonlijke bruidsstyliste
Placeholder
Social image

Très Chic Bruidsmode

❤ She Said Yes ❤ // In samenwerking met ThePerfectWedding.nl hebben wij een aanstaande bruid blij mogen maken met een gratis bruidsjurk uit onze Pure collectie. Marloes van Doorn heeft deze prijs gewonnen en zij heeft afgelopen zaterdag met haar Bridal Squad haar droomjurk gevonden! Gefeliciteerd en tot snel!

4 dagen geleden
Social image

Très Chic Bruidsmode

🌹 IN HERINNERING 🌹 // Verdrietig, maar ook vervuld van trots en mooie herinneringen, nemen wij afscheid van Marinus Kuipers, grondlegger en oud-directeur van Très Chic Bruidsmode. Wegens de avondwake a.s. vrijdag, is onze bruidszaak gesloten vanaf 16.00 uur.

5 dagen geleden