Menu

SKYFLY bruiloft DJ shows

Oude Boekeloseweg 9 Hengelo
www.skyfly.nl

SKYFLY de bruiloft DJ van Nederland!

Een perfect huwelijksfeest. Met precies de sfeer en muziek die jullie willen. SKYFLY zorgt ervoor. Alles verloopt volgens jullie persoonlijke wensen. Welke muziek zouden jullie willen horen? En willen jullie een openingsdans? Wel of geen verzoeknummers? Ook het volume van de muziek bepalen jullie zelf.


Meerdere allround bruiloft DJ's

Wij beschikken over meerdere ervaren allround bruiloft DJ's. Na het doorspreken van jullie feestavond boeken wij de meest passende bruiloft DJ. We letten natuurlijk op jullie muziekkeuze, maar ook op de stijl zoals jullie die wensen.
 

Muziek voor jong en oud

Onze DJ's hebben ruime ervaring met huwelijksfeesten en voelen de wensen van de gasten feilloos aan. Vanzelfsprekend beheerst de DJ alle muziekstijlen, voor jong en oud. Zo ontstaat de juiste sfeer en interactie met het publiek. 
SKYFLY bruiloft DJ shows
Keurmerk Trouwen NTBO Winnaar Dutch Wedding Award Bruiloft DJ's Muziek tijdens ceremonie Live entertainment
Placeholder
Social image

SKYFLY bruiloft DJ shows

🎼 Een Walking DJ van SKYFLY 🎧 De Walking DJ booth voor extra sfeer en beleving 🤩 . Uitermate geschikt is voor uw bedrijfsfeest, beurs, congres of bedrijfspresentatie. De DJ van SKYFLY beweegt zich met een verrijdbare booth door het publiek en zorgt daar waar hij zijn muziek draait voor een unieke sfeer en beleving. En dat terwijl elders op uw evenement het volume op een aanvaardbaar niveau blijft. De Walking DJ beschikt over een uitgebreide collectie met muziek in alle stijlen en gekleurde LED-verlichting. Een echte blikvanger en interactie met het publiek is verzekerd! De Walking DJ booth kan aangekleed worden met een eigen logo. Daarmee is het een ideale branding-tool op het zakelijke evenement 🎊 . #SKYFLY #WalkingDJ #entertainment #opening #dansen #bedrijfsfeest #bedrijf #zakelijk #party #bedrijfsevenement #beurs #congres

1 dag geleden
Social image

SKYFLY bruiloft DJ shows

Een prachtige foto van bruidspaar Meddy en Robin, bij Dignita Hoftuin in Amsterdam. Een wauw-effect met haar trouwjurk 😍 Fotograaf: Wanderbros wedding #SKYFLY #DJ #bruiloft #entertainment #huwelijk #trouwen #huwelijksdj #openingsact #openingsdans #trouwfeest #bruiloftsfeest #dansen

2 dagen geleden