Menu

BijzondereTrouwringen.nl

Darthuizerberg 1 Amersfoort
bijzonderetrouwringen.nl

Trouwringen met oog voor detail

Op zoek naar bijzondere trouwringen? Trouwringen die gemaakt zijn met oog voor detail en gevoel voor perfectie? Goudsmid Hildardjan Verweij maakt jullie ringen precies zoals je ze zou wensen. Hij biedt een luisterend oor en reikt goede ideeën aan. De uitgebreide collectie bijzondere modellen zal jullie zeker inspireren. Bezoek de website en neem vast een voorproefje!


Vestigingen in Veenhuizen en Amersfoort

BijzondereTrouwringen.nl heeft twee vestigingen. In Veenhuizen staat de hoofdvestiging en hier bevindt zich ook de edelsmederij. Het is de plek waar alle modellen uit de eigen collectie worden ontworpen en gemaakt. Aan het atelier grenst een sfeervolle ontvangstruimte, waar u de collectie kunt bekijken en uw wensen kunt bespreken. Daarnaast vindt u in Amersfoort onze trouwringenstudio. Ook hier wordt u met koffie of thee ontvangen in een mooie, lichte ontvangstruimte. U gaat met goudsmid Hildardjan aan tafel om uw ideeën voor te leggen en uiteraard kunt u ook hier de collectie op uw gemak bewonderen en passen. Brengt u een bezoek aan het atelier in Veenhuizen? Dan vindt u het vast leuk om een kijkje in de ‘keuken’ te nemen en een kleine rondleiding door de edelsmederij te krijgen. U ziet zo met eigen ogen waar uw ringen worden gemaakt!  

BijzondereTrouwringen.nl
Trouwringen Verlovingsringen Verschillende materialen Eigen atelier Goudsmid
Placeholder
Social image

BijzondereTrouwringen.nl

Heel speciaal, een trouwring met de vingerafdruk van uw aanstaande. De fingerprint komt prachtig tot zijn recht, dat is te danken aan de satijnstructuur van de ringen. Kijk op de website BijzondereTrouwringen.nl voor meer trouwringen met vingerafdruk. https://www.bijzonderetrouwringen.nl/trouwringen/trouwringen-vingerafdruk/

1 week geleden
Social image

BijzondereTrouwringen.nl

Extra openingstijden rond de kerst Doordat veel mensen vrij zijn rond de feestdagen, is de kerstvakantie een populaire tijd om trouwringen uit te zoeken. Hoelang van tevoren hebben jullie je trouwringen uitgezocht?

1 week geleden