Menu

Trouwen in Twente

Jullie gaan trouwen in het Twente? Dan tonen je hier op TrouweninOverijssel.nl alles over trouwen in het mooie Twente. Je vindt hier in ieder geval volop informatie over de mogelijkheden per woonplaats en gemeente, de kosten voor trouwen in Twente, de mooiste trouwlocaties, bruidsmodewinkels, trouwringen, trouwauto's, etc.

Plaatsnamen en gemeenten in Twente

Hieronder zie je de woonplaatsen en gemeenten die Twente rijk is. 
Klik op de links voor meer informatie, kosten en regels over trouwen in jouw woonplaats of gemeente, en om de Twentse trouwbedrijven te bekijken die wij je in die plaats adviseren.

Trouwen in:

Gemeente Almelo

Het gemeentebestuur van Almelo is erg flexibel naar de aanstaande bruidsparen en biedt dan ook volop mogelijkheden m.b.t. trouwlocaties of dagen en tijden om te trouwen. Bekijk alle regels, mogelijkheden en kosten voor het trouwen in de gemeente Almelo. Tevens tonen we de beste trouwbedrijven in de stad Almelo.
Woonplaatsen in de gemeente Almelo:

Gemeente Enschede

Als je wilt trouwen in Enschede, Lonneker, Boekelo, Usselo of Glanerbrug, dan moet je daarvoor bij de gemeente Enschede zijn. Kijk voor alle regels, tarieven, locaties e.d. op de pagina Trouwen in de gemeente Enschede.

Gemeente Borne

Ook in de gemeente Borne kan, op aanvraag, op iedere gewenste locatie worden getrouwd. Niet alleen in Borne maar ook in de dorpen Zenderen en Hertme, Officiële trouwlocaties zijn o.a. het gemeentehuis en Dorset (het "oude" gemeentehuis). Lees de pagina Trouwen in Borne  voor uitgebreide informatie over de trouwlocaties, kosten en tijden van trouwen, gratis trouwen, regels, etc.
 en
- Het onderdeel van de plaatsen en gemeenten in Twente wordt op dit moment aangepast. Kijk voor meer trouwen per gemeente in het onderdeel: Trouwen in jouw gemeente.

De Lutte, Delden, Den Ham, Denekamp, Diepenheim, Enschede, Enter, Goor, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Holten, Losser, Markelo, Nijverdal, Oldenzaal, Ootmarsum , Rijssen, Tubbergen, Saasveld, Vriezenveen, Vroomshoop, Weerselo en Wierden.


Foto: Partycentrum Bruins
 

Gemeenten in Twente

Hieronder zie je alle gemeenten waar je kunt trouwen in Twente:
Ga naar de websites van de gemeenten voor alle informatie over trouwen in die gemeente. Je ziet dan alle gemeentelijke informatie zoals trouwtarieven, trouwlocaties, trouwambtenaren
 

Twentse gemeenten:

Gemeente Almelo, Gemeente Borne, Gemeente Dinkelland, Gemeente Enschede,
Gemeente Haaksbergen, Gemeente Hellendoorn, Gemeente Hengelo, Gemeente Hof van Twente , Gemeente Losser, Gemeente Oldenzaal, Gemeente Rijssen, Gemeente Tubbergen, Gemeente Twenterand, Gemeente Wierden.

Kijk in trouwen jouw gemeente  voor informatie over de gemeente waar jullie gaan trouwen.


Foto: Parklocatie De Jaargetijden

Fotolocaties in Twente

Een mooie locatie voor de trouwreportage is erg belangrijk. Gelukkig is Twente rijk aan natuur en historische gebouwen. Want dat zijn toch de meest gebruikte locaties om de trouwfoto's te laten maken. Enkele bekende locaties voor de huwelijksreportage in Twente zijn:
  • Het Twickelse bos en de terreinen en gebouwen rond Kasteel Twickel
  • Het Stadspark in Enschede met daarin de mooi trouwlocatie "De Jaargetijden".
Heb jij een tip voor een mooie fotolocatie in Twente voor de trouwfoto's? Mail die dan naar ons, dan zullen wij die toevoegen aan deze pagina. Is het de locatie waar jullie de trouwfoto's hebben laten maken en wil je een mooie foto van de locatie met ons delen? Mail die dan naar redactie@trouweninoverijssel.nl Wij plaatsen jullie trouwfoto dan bij dit onderdeel.

Verdiep je tijdig in de informatie die jouw gemeente geeft over het trouwen. Je kunt je voorbereidingstijd er op af stemmen en een goede planning maken voor alles wat je te doen staat in de voorbereiding op jullie trouwdag.