Menu

Trouwschip Bounty

Claerbeek (Bataviahaven) 41 Lelystad
www.trouwschip.nl

Bijzondere trouwlocatie op het water

“Elkaar het ja-woord geven in een prachtige ceremonie, waarin jullie voor elkaar kiezen in liefde en vriendschap. Op een locatie en tijd die jullie past.”

Elk huwelijk is bij ons uniek. Wij adviseren jullie op maat, waardoor jullie op romantische wijze trouwen op het water zoals jullie dit zelf graag wensen. Niet doen wat hoort, maar waarmee jullie trouwdag een onvergetelijke belevenis wordt. Jullie gasten, ‘jong & oud’, zullen nog vaak terugdenken aan deze bijzondere trouwlocatie.

Bounty is een prachtig dwarsgetuigd zeilschip (brigantijn) die tot 1977 dienst deed als viskotter op de Noordzee. In 2004 is zij getransformeerd tot een luxe traditioneel zeilschip en behoort het schip tot de 5 mooiste schepen van Nederland. 

Vanwege dat Bounty een voormalig zeeschip is geweest, steekt ze dieper dan het gemiddelde zeilschip. Dit geeft als voordeel dat ze veel stabieler in het water ligt, wat extra comfort geeft voor jong, oud en zelfs mensen met een beperking.

Haar thuishaven is Bataviahaven te Lelystad, maar dit schip kan ook vanuit andere havens vertrekken: Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Urk en Kampen.


Letterlijk in het huwelijksbootje stappen

Ondanks dat de term ‘huwelijksbootje’ al sinds jaar en dag bestaat is het trouwen op een schip niet vanzelfsprekend. Zeilend kan er getrouwd worden tot max. 50 pers. en stilliggend aan de wal kan dit aantal uitgebreid worden tot 85!


Kom een gratis proefvaart maken!

Kom geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en ontvang een waardebon voor 2 personen om de sfeer te proeven.


Trouwlicenties

Bounty biedt trouwen op het water aan voor de gemeenten; Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn en Lelystad.


Keurmerk Trouwen

Klant en service gericht; Bounty bezit als enigste Trouwschip het NTBO (Nederlandse TrouwBranche Organisatie) Keurmerk Trouwen. Door jaarlijkse screening van een onafhankelijk onderzoeksbureau met bezoek van een mystery guest, ontvangt Bounty hoge cijfers.


Wist je dat?

Trouwen op het water in Nederland echt heel uniek is. De gemeente Lelystad biedt een heel ruim varend trouwgebied aan op het Markermeer en IJsselmeer, waardoor de huwelijksceremonie 'echt zeilend' gaat plaatsvinden. Gemeente Amsterdam biedt trouwen 24 uur per dag en 7 dagen per week aan. Je kunt dus ook op zondag trouwen of in de avond met een mooie zonsondergang. Hou je van een nachtelijk feestje? Ja ook s‘nachts kun je in Amsterdam trouwen. Super mooi in combinatie met een mooie LED show, met verlichte zeilen het ja-woord geven! 

Trouwschip Bounty
Trouwen op het water Stilliggen, zeilen of varen Varend tot 50 personen Stilliggend tot 85 personen Eten & drinken
Placeholder
Social image

Trouwschip Bounty

Hochzeits-Schiff Bounty – Hochzeit – mal anderst Wer Romantik liebt und im kleinen Kreis ( max. 50 Personen ) Heiraten möchte ist hier goldrichtig. Ijsselmeer in Lelystadt.NL 300 km aus Bremen Die Trauung findet bei Sonnenuntergang an Deck statt. Der Hochzeitstanz unter weißen Segeln , die auf Wunsch auch verschieden Farbig angestrahlt werden können , rundet das Program ab. So wird der schönste Tag im Leben zu einem besonderen Erlebniß. Man spricht Deutsch , der Kapitein ist ein Deutscher -Holländer. http//: trouwship.nl http//:zeilschipbounty.nl

1 jaar geleden
Social image

Trouwschip Bounty

So schön kann es werden . www.Dein-Fotograf-Online.de Jetzt buchen .....Termine noch frei

1 jaar geleden