Menu

zegJa Weddingplanner & Ceremoniemeester

Seramstraat 11 Zwolle
www.zegja-weddingplanner.nl

Jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd!

Zorgeloos en ontspannen toeleven naar jullie trouwdag. Dat kan! Jullie willen er met familie en vrienden een mooie en liefdevolle dag van maken. Waar begin je? Waar moet je allemaal om denken? Je kunt misschien wel wat hulp bij gebruiken. Annelies van zegJa is in staat om jullie dromen werkelijkheid te laten worden. Met haar persoonlijke en enthousiaste aanpak kan ze jullie helpen om de leukste leveranciers te vinden. Of je nu een intiem huwelijk wilt, of je wilt groots uitpakken, ik kan je overal bij helpen. Alles kan en niets is onmogelijk.


Ik werk met meerdere arrangementen:


Compleet arrangement:

Ik organiseer samen met jullie de bruiloft. Ga op zoek naar de beste leveranciers, maak een planning, bewaak jullie budget. En ben ceremoniemeester op jullie huwelijk. 


Trouw adviesgesprek:

Toch nog hulp nodig. Een advies of je wel aan alles gedacht hebt. Of je planning wel optimaal is? In dit gesprek van ongeveer 3 uur, geef ik jullie tips en adviezen. 


Ceremoniemeester:

Iedereen kan ontspannen en genieten van jullie huwelijksdag. Als ceremoniemeester ben je de hele dag best druk. Jammer dat je zus of je beste vriend(in) veel moet missen. Met het inhuren van een professional kan iedereen een leuke dag hebben. Jullie organiseren en plannen de bruiloft zelf, en ik zorg dat jullie dag op rolletjes zonder stress verloopt.

Wat krijg je bij het inhuren van zegJa als ceremoniemeester?

  • 1 of 2 gesprekken waarin we de details doornemen. Waarvan 1 op locatie
  • maken van een eigen draaiboek
  • bellen van alle leveranciers om de puntjes op de i te zetten
  • gastvrouw voor jullie gasten en leveranciers
  • problemen die ontstaan ad hoc oplossen
Ik werk met meerdere pakketten, kijk op de website voor meer info.


Workshop Ceremoniemeester:

Toch een eigen ceremoniemeester? Geef deze dan een workshop cadeau. In deze workshop kom ik bij jullie thuis en leer ik de ceremoniemeester precies wat hij/zij moet weten. Op maat gemaakt. Bij het afnemen van een arrangement kan ik jullie een mooie trouwauto Mazda MX-5 aanbieden (excl. brandstof).


Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact met me op, dit kan telefonisch of per mail. Ik hoop jullie een keer te ontmoeten, en jullie een fantastische dag te mogen bezorgen.

Zeg Ja tegen zegJa en laat je dromen uitkomen!
zegJa Weddingplanner & Ceremoniemeester
Weddingplanner Diverse arrangementen Ceremoniemeester Trouwdag van A-Z verzorgt Workshop
Placeholder
Social image

zegJa Weddingplanner & Ceremoniemeester

|| DETAILS || Leuke kleine details maken je bruiloft nog mooier. Een bord waarop je de gasten welkom heet, kleine vaasjes met bloemen, een foto van de jurk, de ceremonie-setting. Vaak een kleine moeite met een fantastisch resultaat. Kom je er zelf niet uit, schakel dan een styliste in. Neem gerust contact met me op voor meer info. www.zegja-weddingplanner.nl #weddingplanner #ceremoniemeester #styling #bruiloftstyling #details #bloemen #huwelijk #bruiloft #zegJa #bruiloft #trouwen

1 dag geleden
Social image

zegJa Weddingplanner & Ceremoniemeester

♡ mooie dag 21 juni ♡ Gisteren was het eindelijk zover. Na een lange tijd al samen, dan toch trouwen en JA zeggen tegen elkaar ❤. Mooie dag met veel liefde voor elkaar en familie en vrienden. #trouwen #huwelijk #bruiloft #weddingplanner #ceremoniemeester #zegJa #liefde @ Jachthuis Landgoed Beukenrode

2 dagen geleden