Menu

Zij van Rinsma

Lijnbaan 10 Gorredijk
www.rinsmamodeplein.nl

Ontdek de schatkamer van Rinsma

Bij Zij van Rinsma vindt u één van de grootste collecties kleding voor feestelijke gelegenheden van Nederland. Een prachtig assortiment, geen traditioneel wit, prachtige bruidsmode met bijpassende accessoires van o.a. Phase Eight, Vera Mont, Sonia Pena, MOQ, Diva Catwalk en Joseph Ribkoff. Of u nu op zoek bent naar een jurk voor uw eigen trouwdag, uw dochters bruiloft een jubileum of een gala, bij Zij van Rinsma zorgen ze ervoor dat u straalt op ieder feest. 
 

Ook de perfecte kleding voor bruidsmoeders

Naast de bruidskleding is er voor de bruidsmoeders een ruime keuze uit feestelijke pakjes,schitterende jurken en stijlvolle combinaties van bijvoorbeeld MOQ en Joseph Ribkoff. De trouwdag van uw zoon of dochter is zondermeer een bijzondere dag en verdient de perfecte outfit! Compleet met bijpassende sieraden, tas, clutch en schoenen. Voor de finishing touch zijn er coupeuses aanwezig. Alles kan helemaal naar wens aangepast worden.
 

Gala-arrangement met Personal Shopper!

Wilt u een persoonlijk advies om van top tot teen gekleed te worden voor die ene speciale gelegenheid, dan adviseren wij het "gala arrangement" te reserveren, compleet met een Personal Shopper! Dit kan makkelijk via de website van Rinsma.
 

Ook de bruidegom kan slagen bij Rinsma

Bij het naastgelegen Heeren van Rinsma zijn in de heerenkamer een breed scala aan trouwpakken te vinden. Voor de bruidegom hebben we onder andere Immediate. Wilt u echter een pak op maat kopen? Bij De Heeren van Rinsma zijn ze helemaal thuis in het aanmeten van het perfecte maatpak! Van een driedelig maatpak tot een casual kostuum, compleet gepersonaliseerd naar uw eigen smaak. 
Zij van Rinsma
Bruidsjurken Gelegenheidskleding Kleding bruidsmoeders Accessoires Gala-arrangement Webshop
Placeholder
Social image

Zij van Rinsma

ORANJE BOVEN (en beneden!) 🍊 | Tineke bewijst in deze outfit van Marc Cain dat oranje heel stijlvol kan zijn! Heb jij je Koningsdag outfit al klaarliggen? Wij helpen je graag! Tot morgen in Gorredijk? Online Marc Cain shoppen kan ook > https://bit.ly/2GtRYe6 Sneakers: Steve Madden via Steenwijk Modeschoenen €99,95 PS: Op Koninsgdag zelf zijn we gesloten, maar zondag 28 april heten we je tussen 11 en 17 uur graag weer van harte welkom!

7 uur geleden
Social image

Zij van Rinsma

JUNGLE FEVER MET JUFFROUW JANSEN 🐆🌴 Nieuw binnen! Tot straks in Gorredijk? Bekijk de collectie alvast online > https://www.rinsmamodeplein.nl/dames/juffrouw-jansen — Products shown: JUFFROUW JANSEN FERDI, JUFFROUW JANSEN FREEK, JUFFROUW JANSEN FIC, JUFFROUW JANSEN FEBE, JUFFROUW JANSEN FLOX, JUFFROUW JANSEN FISA, JUFFROUW JANSEN FLOOR, JUFFROUW JANSEN FIEP and JUFFROUW JANSEN FALCO.

15 uur geleden