Menu

Zij van Rinsma

Lijnbaan 10 Gorredijk
www.rinsmamodeplein.nl

Ontdek de schatkamer van Rinsma

Bij Zij van Rinsma vindt u één van de grootste collecties kleding voor feestelijke gelegenheden van Nederland. Een prachtig assortiment, geen traditioneel wit, prachtige bruidsmode met bijpassende accessoires van o.a. Phase Eight, Vera Mont, Sonia Pena, MOQ, Diva Catwalk en Joseph Ribkoff. Of u nu op zoek bent naar een jurk voor uw eigen trouwdag, uw dochters bruiloft een jubileum of een gala, bij Zij van Rinsma zorgen ze ervoor dat u straalt op ieder feest. 
 

Ook de perfecte kleding voor bruidsmoeders

Naast de bruidskleding is er voor de bruidsmoeders een ruime keuze uit feestelijke pakjes,schitterende jurken en stijlvolle combinaties van bijvoorbeeld MOQ en Joseph Ribkoff. De trouwdag van uw zoon of dochter is zondermeer een bijzondere dag en verdient de perfecte outfit! Compleet met bijpassende sieraden, tas, clutch en schoenen. Voor de finishing touch zijn er coupeuses aanwezig. Alles kan helemaal naar wens aangepast worden.
 

Gala-arrangement met Personal Shopper!

Wilt u een persoonlijk advies om van top tot teen gekleed te worden voor die ene speciale gelegenheid, dan adviseren wij het "gala arrangement" te reserveren, compleet met een Personal Shopper! Dit kan makkelijk via de website van Rinsma.
 

Ook de bruidegom kan slagen bij Rinsma

Bij het naastgelegen Heeren van Rinsma zijn in de heerenkamer een breed scala aan trouwpakken te vinden. Voor de bruidegom hebben we onder andere Immediate. Wilt u echter een pak op maat kopen? Bij De Heeren van Rinsma zijn ze helemaal thuis in het aanmeten van het perfecte maatpak! Van een driedelig maatpak tot een casual kostuum, compleet gepersonaliseerd naar uw eigen smaak. 
Zij van Rinsma
Bruidsjurken Gelegenheidskleding Kleding bruidsmoeders Accessoires Gala-arrangement Webshop
Placeholder
Social image

Zij van Rinsma

RINSMA MODEPLEIN X OMODA 🤩 | Vanaf 1 januari 2020 gaan de drie winkels en 28 medewerkers van Steenwijk Modeschoenen verder onder de naam van Omoda. Dus ook de shop-in-shops in onze winkels (Zij van Rinsma & De Heeren van Rinsma)! 😏 Klanten kunnen uitkijken naar een grote collectie schoenen en accessoires, die volledig beschikbaar is dankzij onze online shop. Is iets niet aanwezig in de winkel, dan kan Omoda het kosteloos al de volgende dag of in sommige gevallen dezelfde dag nog thuisbezorgen. Handig toch? 😄 Kortom dezelfde vertrouwde gezichten, maar een nóg breder assortiment! Wij zijn enthousiast, u ook? Jan & Riet Steenwijk, bedankt voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren en gefeliciteerd met de overname!

1 jaar geleden

Zij van Rinsma

Rinsma Dillemma #6| 80's items weer uit de kast halen, 𝗷𝗮 of 𝗻𝗲𝗲? 💄 Stemmen maar!

1 jaar geleden