Menu

Zij van Rinsma

Lijnbaan 10 Gorredijk
www.rinsmamodeplein.nl

Ontdek de schatkamer van Rinsma

Bij Zij van Rinsma vindt u één van de grootste collecties kleding voor feestelijke gelegenheden van Nederland. Een prachtig assortiment, geen traditioneel wit, prachtige bruidsmode met bijpassende accessoires van o.a. Phase Eight, Vera Mont, Sonia Pena, MOQ, Diva Catwalk en Joseph Ribkoff. Of u nu op zoek bent naar een jurk voor uw eigen trouwdag, uw dochters bruiloft een jubileum of een gala, bij Zij van Rinsma zorgen ze ervoor dat u straalt op ieder feest. 
 

Ook de perfecte kleding voor bruidsmoeders

Naast de bruidskleding is er voor de bruidsmoeders een ruime keuze uit feestelijke pakjes,schitterende jurken en stijlvolle combinaties van bijvoorbeeld MOQ en Joseph Ribkoff. De trouwdag van uw zoon of dochter is zondermeer een bijzondere dag en verdient de perfecte outfit! Compleet met bijpassende sieraden, tas, clutch en schoenen. Voor de finishing touch zijn er coupeuses aanwezig. Alles kan helemaal naar wens aangepast worden.
 

Gala-arrangement met Personal Shopper!

Wilt u een persoonlijk advies om van top tot teen gekleed te worden voor die ene speciale gelegenheid, dan adviseren wij het "gala arrangement" te reserveren, compleet met een Personal Shopper! Dit kan makkelijk via de website van Rinsma.
 

Ook de bruidegom kan slagen bij Rinsma

Bij het naastgelegen Heeren van Rinsma zijn in de heerenkamer een breed scala aan trouwpakken te vinden. Voor de bruidegom hebben we onder andere Immediate. Wilt u echter een pak op maat kopen? Bij De Heeren van Rinsma zijn ze helemaal thuis in het aanmeten van het perfecte maatpak! Van een driedelig maatpak tot een casual kostuum, compleet gepersonaliseerd naar uw eigen smaak. 
Zij van Rinsma
Bruidsjurken Gelegenheidskleding Kleding bruidsmoeders Accessoires Gala-arrangement Webshop
Placeholder
Social image

Zij van Rinsma

HUMANS OF RINSMA | Ontmoet Ans, Eveline, Trudy en Iet uit de Noordoostpolder. Deze vier sportieve vriendinnen brachten afgelopen onlangs hun allereerste bezoek aan onze winkel. We spraken de dames in 'De Keuken van Rinsma', waar ze heerlijk genoten van een lunch voor het echte shoppen ging beginnen. Het sportieve viertal kent elkaar van het hardlopen, een hobby die voor een ieder al 30 jaar geleden begonnen is. Wat hen op deze specifieke dag bond is het feit dat drie van de vier dames - Ans, Trudy en Iet - kinderen hebben die dit jaar gaan trouwen. Daar moeten natuurlijk mooie jurken voor uitgezocht worden. Eveline is mee als jurylid, maar ook voor de gezelligheid. "Je hoort altijd dat de kleding hier prachtig is, het personeel vriendelijk is en je van goed advies voorziet", vertelt Trudy. "Ja, en dat je er altijd slaagt!", beaamt Ans. Wij willen de dames graag bedanken voor hun komst en hopen dat ze goed zijn geslaagd! ☺️ Kom je ook eens langs voor een lekkere lunch of andere versnapering tussen het winkelen door? 🍴 De openingstijden en de menukaart van ons café vind je hier: https://www.rinsmamodeplein.nl/shoppen-is-fun/rinsma-modeplein/grand-fashion-cafe

4 uur geleden
Social image

Zij van Rinsma

WARMETRUIENDAG 💜 | Meedoen is simpel: zet de verwarming lager, trek een warme trui aan en bespaar gezellig en comfortabel 6% energie - en dus 6% CO2 - per graad! 🌍 Ook in onze nieuwe collectie vind je de leukste truien, zoals deze van ONLY! Vandaag zijn we geopend tot 21 uur. Online shoppen kan natuurlijk ook > https://bit.ly/2BzDBU1 Frauke draagt: Trui: Only Broek: MbyM Locatie: FEBO Leeuwarden

20 uur geleden